Book Worlds

"Nem kell hinni, hogy aki könyvekbe menekül, okvetlen az élet elől akar szökni. Sokszor inkább tágítani akarja életét, több életre szomjas, mint amennyit kora s végzete kiosztott."

 

Book Worlds

Ez a blog több szempontból jött létre. Már régen akartam egy blogot, amit valójában magaménak érezhetek és most megvalósult. Továbbá vannak írásaim, amiket ugyan megosztottam a barátaimmal, családtagjaimmal, de szeretném a kört bővíteni, megismertetni másokkal is a történeteimet, hátha okozhatok ezzel egy jó napot egy könyvmolynak. :) A könyvkritikákkal egy ideje már foglalkozom, de most kicsit tágabb körben akarom ezt megvalósítani. Remélem mindenki örömét leli mind a történeteimben, mind a könyvkritikáimban. :) 

 
Oldal infó

Szerkesztő: Dreamer
Téma: Book Worlds
Nyitás: 2017. július 28. 
DesignElena

 

Book Worlds

Kamuzások, kavarások

Cookie O'Gorman

Sziasztok! :)

Rólam annyit lehet tudni leginkább, hogy rajongok a LOL könyvekért. Hoztam is nektek egyet amelyet a napokban olvastam ki. :)

2017.10.20. 15:55, Dreamer

Könyves Idézetek

2017.10.19. 20:00, Dreamer

Én és nem én: - A napjaim #006.

Sziasztok!

Egy könyves blog nem arról szól, hogy milyen érzések kavarognak a bloggerben, aki a bejegyzéseket írja, tudom, senki sem erre kíváncsi, aki olvassa a blogom az azért jön, hogy könyvértékelést, netalántán történetet olvasson. Én azonban olykor megosztom az érzéseimet is, hol vers formában, hol szövegalapon, mert valahol ki kell adnom magamból, ami belülről emészt vagy éppen örömet okoz. Akik ezeket a bejegyzéseket nem kedvelik, elnézést kérek, de muszájnak érzem a megírását. A blog indulása kezdetén írtam, hogy volt egy személy, aki visszatért az életembe és, hogy nem tudom ennek milyen hatása lesz rám a továbbiakban. Aki elég szemfüles észrevehette, hogy elég gyakran kiüt az érzelem a mondanivalóimban is. Ez neki köszönhető, mert nagyban befolyásolja az életem, és nehezen tudok tőle elvonatkoztatni. Most igazából azokhoz szól ez a bejegyzésem, akik átestek hasonlón, nincs mit kertelni a dolgon, egy szakításon, amely nagyon megviselte őket, de mégis sikerült talpra állniuk. Hogyan csináltátok? Én hat hónapja nem bírok túllépni a fájdalmon és ez befolyásolja a mindennapjaimat, a környezetemet, barátokat, családot. Mindent. Valahogy túl kellene lépnem az egészen, élni az életem, ha tudtok ehhez tanácsokat adni, azt megköszönném. És még egyszer elnézést ezért az ismételt off bejegyzésért melynek semmi, de semmi köze a blog fő tematikájához. Legyen szép estétek! 

2017.10.18. 21:31, Dreamer

Silber - Az álmok első könyve

Kerstin Gier

Sziasztok! :) Rég volt már könyvértékelésem, úgyhogy hoztam is egyet.

2017.10.12. 19:24, Dreamer

Képzeld el... - vers

Dreamer

Egy újabb vers tőlem. :) 

2017.10.08. 19:08, Dreamer
 
Chat


 
Cserék

Csere részleg, leírás, szabályok, amit szeretnél

Reina ¤ Elena ¤ Miklóssy Niki ¤ Emilly Palton ¤ Hirfael ¤ @Andi ¤ Buli Vivi ¤ Nessa ¤ Vivi ¤ Mese ¤ barbikaunatkozik ¤ Brukú ¤ Lizzy ¤ Bettina ¤ Elisabeth ¤ Szatti ¤ Anna ¤ Merci ¤ Petra ¤ Ruby Saw

 
Könyvmolyok
Indulás: 2017-07-25
 
Belépés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 

Duguláselhárítás Debrecen    *****    Visszaszámlálás indul! A popzene 2018-as évét foglaljuk össze. Dalok, albumok, videoklipek.    *****    STAR STABLE ONLINE - R A J O N G Ó I O L D A L - Daisy Doveer - STAR STABLE ONLINE    *****    Aranysárkányok korának 617-edik esztendejében...    *****    If this is the end in fire we should burn together    *****    Keresett karakterek // Szerepjáték // Csatlakozz // Varázslat és Sárkányvér // Aneliath    *****    snowflakes in the wrong place    *****    ♛ ANELIATH ☉ varázslat és sárkányvér    *****    every monster was a (wo)man first    *****    Fedett lovardák,kör karámok, angol lovas bokszok, gép-takarmány tárolók gyártás,szerelését, építését vállaljuk!    *****    Meditációk az okkult életrõl    *****    SZÉP AJÁNDÉK EGY SZEMÉLYES HOROSZKÓP.SZEREZZ ÖRÖMET SZERETTEIDNEK KARÁCSONYRA,EGY SZEMÉLYISÉG ÉS SORS ANALÍZISSEL!VÁRLAK    *****    MINDIG SZÉP AJÁNDÉK EGY SZEMÉLYES HOROSZKÓP. Szerezz örömet SZERETTEIDNEK Karácsonyra egy tartalmas elemzéssel!    *****    A horoszkóp a lélek tükre, egyszer mindenkinek bele kell néznie. Tegyél egy próbát, én segítek az értelmezésben. Várlak!    *****    Rendelj szeretteidnek, asztrológiai elemzéseket, a 20-25 oldalas születési horoszkóp elõrejelzéssel,nagyon szép ajándék!    *****    Hamarosan, karácsony:rendelj, születési, elõrejelzési, párkapcsolati, fogamzási,hold horoszkópot, biotérképet ajándékba!    *****    szekelyhirdeto    *****    Te mit tennél, hogy a legnagyobb titkod, titok is maradjon?    *****    BLACK FRIDAY AKCIÓ!! Részletek ide kattintva!    *****    READ&SPEAK BLOG-Könyvek,filmek,sorozatok-Read&Speak Blog-rsblog.hu