Book Worlds

"Nem kell hinni, hogy aki könyvekbe menekül, okvetlen az élet elől akar szökni. Sokszor inkább tágítani akarja életét, több életre szomjas, mint amennyit kora s végzete kiosztott."

 

Book Worlds

Ez a blog több szempontból jött létre. Már régen akartam egy blogot, amit valójában magaménak érezhetek és most megvalósult. Továbbá vannak írásaim, amiket ugyan megosztottam a barátaimmal, családtagjaimmal, de szeretném a kört bővíteni, megismertetni másokkal is a történeteimet, hátha okozhatok ezzel egy jó napot egy könyvmolynak. :) A könyvkritikákkal egy ideje már foglalkozom, de most kicsit tágabb körben akarom ezt megvalósítani. Remélem mindenki örömét leli mind a történeteimben, mind a könyvkritikáimban. :) 

 
Oldal infó

Szerkesztő: Dreamer
Téma: Book Worlds
Nyitás: 2017. július 28. 
DesignElena

 

Book Worlds

Bexi sorozat: Késtél

Leiner Laura

Sziasztok! :)

Már többször is olvastam ezt a sorozatot, mert megunhatatlan. Most az első részének "értékelésével" érkeztem. 

Nem is tudom hol kezdjem. Imádom ezt a könyvsorozatot, ahogy Laura minden további ifjúsági könyvét is. A szereplők imádnivalóak, vagy azért mert esetlenek, vagy azért, mert annyira negatív karakterek, hogy nélkülük már nem is volna az igazi a történet. Az első részről szeretnék most írni, mert bár többször olvastam a sorozatot, most újra kezdtem és még friss az élmény. :D 

Fülszüveg: "Budai Rebeka élete tizenhat évesen fenekestül felfordult, amikor posztolt a barátja falára egy szemrehányó, egy szál gitáros dalt, a Késtélt. Azóta ő Bexi, aki immár a második lemezén dolgozik, a dal ugyanis óriási sláger lett és országos hírnevet hozott számára. 

Körte, a tetoválóművészből avanzsált menedzser épp egy tévés fellépést szervezett le a Pop/Rock sztár leszek! döntőjébe, ahol Beki a legesélyesebb versenyző duettpartnere lesz. 
Nagy Márk nemcsak az énekhangjával, hanem külsejével is belopta magát a női nézők szívébe, de Bekivel már nehezebb dolga lesz…"

Aki olvasta már ezt a könyvet ismeri Nagy Márkot és imádja, ami nem véletlen. Aki pedig még nem olvasta, nos Ő is garantáltan imádni fogja. Egy fiú hatalmas egóval, fantasztikus énektehetséggel és emellett nagy szívvel. Lehetne azt mondani ez egy tipikus kamaszszerelemről szóló történet énekes körítéssel, de nem lenne ez teljesen igaz rá. Két úgymond főszereplő volna a történetben, Beka, aki Bexiként debütált, mint énekes, és Nagy Márk, a feltörekvő tehetség, aki a tehetségkutatóban igyekszik bebizonyítani, hogy több van benne, mint a szexi kinézete.. :D De bár ők a főszereplők, nem lehet azt mondani, hogy a többiek háttérbe szorulnának. Körte nélkül, a menedzser nélkül nem volnának meg a hamisítatlan beszólások melyektől annak is nevethetnékje támad, aki éppen nagyon le van amortizálódva. "Kuss már, barack! – Anyád a barack – vágta rá Körte csípőből, a nézőtéren pedig óriási röhögés tört ki." Vagy éppen ott van az FBA együttes, Pepe, Puding és Bogyó, akik ha nem volnának nem lehetne fejet fogva nevetni, afféle "ezek teljesen őrültek" stílusban. Minden szereplő főszereplő, mindenkit lehet szeretni, mindenki lényeges. 

Imádtam az első részben, ahogy a történet mindennek a közepébe vág bele, történnek utalások az előzményekre, de már javában folynak az események. Megismerhetjük Beka családját, Körtét, Nagy Márkot és emellett a legfontosabb dolgot, amit még én magam sem ismertem, a kulisszák mögötti fáradtságos munkálatokat. Rohanások, interjúk, izgalmak és nagyon hosszas énekpróbák. Tetszett, hogy alapos ismertetést kaptam, mint olvasó, egy tehetségkutató verseny háttérmunkálatairól, engem ez például külön nagyon érdekelt. De mind ez nem sablonosan történt, hanem afféle Laurás stílusban, humoros megfogalmazással. 

A történet egy ominózus csókkal fejeződik be, egy elbukott tehetségkutatóval, problémákkal és természetesen Nagy Márkkal. ;) 

2017.09.12. 19:43, Dreamer Vissza a bloghoz
Még nincs hozzászólás.
 
Chat


 
Cserék

Csere részleg, leírás, szabályok, amit szeretnél

Reina ¤ Elena ¤ Miklóssy Niki ¤ Emilly Palton ¤ Hirfael ¤ @Andi ¤ Buli Vivi ¤ Nessa ¤ Vivi ¤ Mese ¤ barbikaunatkozik ¤ Brukú ¤ Lizzy ¤ Bettina ¤ Elisabeth ¤ Szatti ¤ Anna ¤ Merci ¤ Petra ¤ Ruby Saw

 
Könyvmolyok
Indulás: 2017-07-25
 
Belépés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 

Kihagyhatatlan asztrológiai megrendelések, olvasmányok, szoftverek, ezoterikus témák sokasága vár az oldalamon. Várlak!!    *****    Vanessa Hudgens - Magyarország egyetlen mûködõ az egykori Szerelmes hang jegyek sztárjával foglalkozó oldala!    *****    A végtelen szeretet az egyetlen igazság, minden más illúzió.    *****    Ha sok mindent tudni szeretnél és válaszokra vársz látogass el oldalamra!    *****    SZEREPJÁTÉK - Csatlakozz közénk és légy részese egy kalandnak - FRPG - Még nem késõ csatlakozni - SZEREPJÁTÉK    *****    VANESSA HUDGENS - A LEGNAPRAKÉSZEBB MAGYAR RAJONGÓI OLDALAD A TEHETSÉGES ÉNEKES-SZÍNÉSZNÕRÕL - VANESSA HUDGENS    *****    Ipari elektronkia szerviz, villamos kéziszerszám javitás, érintésvédelmi felülvizsgálat. elektronika-szerviz.gportal.hu    *****    Minden lány egy kicsikét királylány, minden Fiú kicsit hõs lovag. - FRPG    *****    | WATTPAD | Egy neves gimnázium, egy gazdag, arrogáns srác és egy ösztöndíjas lány nem mindennapi szerelme | WATTPAD |    *****    Szerepjáték – Csatlakozz közénk, és részese Te is a kalandoknak - FRPG    *****    Egy igazi hõs sem tudja magáról, hogy hõs. - Egy igazi hõs sem tudja magáról, hogy hõs.    *****    Nincs Új Poszt Cousin & Best Friend & A Lot More    *****    az új élet reményében, hajózz    *****    ANELIATH - varázslat és sárkányvér    *****    csillagütközés marcangolta nász    *****    Katt!Katt!Katt! Lépj be a galopp versenyparkunkba! Katt Katt!    *****    Új lovas szerepjáték! * Új lovas szerepjáték! * Lépj be a lovak csodálatos világába! Nevelj te is nálunk!    *****    ANELIATH - varázslat és sárkányvér- Te ki leszel ebben a csavaros Történetben? - SZEREPJÁTÉK    *****    Te ki leszel ebben a csavaros, mágiával, intrikával és hataloméhséggel fûszerezett olvasztótégelyben?    *****    Te ki leszel ebben a csavaros, mágiával, intrikával és hataloméhséggel fûszerezett olvasztótégelyben?