Book Worlds

"Nem kell hinni, hogy aki könyvekbe menekül, okvetlen az élet elől akar szökni. Sokszor inkább tágítani akarja életét, több életre szomjas, mint amennyit kora s végzete kiosztott."

 

Book Worlds

Ez a blog több szempontból jött létre. Már régen akartam egy blogot, amit valójában magaménak érezhetek és most megvalósult. Továbbá vannak írásaim, amiket ugyan megosztottam a barátaimmal, családtagjaimmal, de szeretném a kört bővíteni, megismertetni másokkal is a történeteimet, hátha okozhatok ezzel egy jó napot egy könyvmolynak. :) A könyvkritikákkal egy ideje már foglalkozom, de most kicsit tágabb körben akarom ezt megvalósítani. Remélem mindenki örömét leli mind a történeteimben, mind a könyvkritikáimban. :) 

 
Oldal infó

Szerkesztő: Dreamer
Téma: Book Worlds
Nyitás: 2017. július 28. 
DesignElena

 

Book Worlds

Vihar szeli ketté

Shannon Messenger

Sziasztok! 
Egy kis ideje nem történt újabb bejegyzés, nem akadt valami sok időm, most viszont a nem rég kiolvasott Shannon Messenger - Vihar szeli ketté című könyvéről hoztam egy kis szösszenetet, saját élményt, beszámolót, aminek csak akarjátok tekinteni. 


Őszintén, először valahogy szkeptikusan álltam neki az olvasásnak, jelenleg a misztikusabb történetek nem kötnek le annyira, változik ez, hol ez a típus, hol az a típus, ami sokkal jobban érdekel. DE! Elkezdtem és onnantól nem volt megállás, le se tudtam tenni a könyvet, mert egyszerűen érdekes volt, izgalmas, eseménydús. Nagyon megkedveltem Vane-t a történetben, humoros, vicces, de ha kell egy nagyon komoly srác, aki bármit feláldozna a szeretteiért, ilyen számára Audra, a lány, aki álmaiban kíséri végig az életét, aztán egy nap megismerkedik a rejtélyes álombéli lánnyal, aki élőben sokkal szebb, mint álmaiban emlékezett rá. Az élete normálisból azonnal hatalmas őrületbe torkollik. Megtudja magáról, hogy szél elementál, azok közül is az utolsó Nyugati, a következő király. Audra-ra és Vane-re vár egy sorsdöntő csata melyben az életük, a vándorok élete a tét, maga a jövő.
A két fiatal élete sokkal régebbről kötődik egymáshoz. Audra családja volt Vane családjának őrzője, gyermekkoruk nem volt felhőtlen egyszerűség, csupán Vane erre nem emlékszik, mert elvették az emlékeit a csatáról melyben szülei meghaltak Audra apjával együtt. A fiú kivételes tehetség, a nyugatiak utolsó leszármazottja, aki elsajátítja mind a négy szél nyelvét. Épp ezért akarják a halálát a viharhozók, az a csoportosulás, melynek tagjai szélvándorok, akik többre vágytak, hatalomra, örök uralomra az emberek felett. Audra és Vane bár megnyernek egy kisebb csatát közösen, még előttük van a végső megpróbáltatás, megfűszerezve a kettejük közt kialakult heves érzelmekkel. Vajon Vane valóban a szélvándorok királya lesz? Van esélye a két fiatalnak, hogy együtt szállhassanak szembe a legyőzhetetlennel? Az ősi szabályok vajon Vane-re is vonatkoznak vagy kibújhat a kötelességek alól? 

"Két megtört, csonka ember voltunk. Most eggyé váltunk. Soha senki nem fog úgy megérteni engem, mint ő. Soha senki nem fogja úgy megérteni őt, mint én. És soha senki nem fog változtatni ezen. Egybeolvadtunk, és kovácsoltunk magunkból valami erősebbet. Valami jobbat."
A szerelem lehet olyan erős, hogy minden akadályt legyőzhessen? Kiderül a folytatásból 

 

2017.09.07. 19:01, Dreamer Vissza a bloghoz
Még nincs hozzászólás.
 
Chat


 
Cserék

Csere részleg, leírás, szabályok, amit szeretnél

Reina ¤ Elena ¤ Miklóssy Niki ¤ Emilly Palton ¤ Hirfael ¤ @Andi ¤ Buli Vivi ¤ Nessa ¤ Vivi ¤ Mese ¤ barbikaunatkozik ¤ Brukú ¤ Lizzy ¤ Bettina ¤ Elisabeth ¤ Szatti ¤ Anna ¤ Merci ¤ Petra ¤ Ruby Saw

 
Könyvmolyok
Indulás: 2017-07-25
 
Belépés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 

Kihagyhatatlan asztrológiai megrendelések, olvasmányok, szoftverek, ezoterikus témák sokasága vár az oldalamon. Várlak!!    *****    Vanessa Hudgens - Magyarország egyetlen mûködõ az egykori Szerelmes hang jegyek sztárjával foglalkozó oldala!    *****    A végtelen szeretet az egyetlen igazság, minden más illúzió.    *****    Ha sok mindent tudni szeretnél és válaszokra vársz látogass el oldalamra!    *****    SZEREPJÁTÉK - Csatlakozz közénk és légy részese egy kalandnak - FRPG - Még nem késõ csatlakozni - SZEREPJÁTÉK    *****    VANESSA HUDGENS - A LEGNAPRAKÉSZEBB MAGYAR RAJONGÓI OLDALAD A TEHETSÉGES ÉNEKES-SZÍNÉSZNÕRÕL - VANESSA HUDGENS    *****    Ipari elektronkia szerviz, villamos kéziszerszám javitás, érintésvédelmi felülvizsgálat. elektronika-szerviz.gportal.hu    *****    Minden lány egy kicsikét királylány, minden Fiú kicsit hõs lovag. - FRPG    *****    | WATTPAD | Egy neves gimnázium, egy gazdag, arrogáns srác és egy ösztöndíjas lány nem mindennapi szerelme | WATTPAD |    *****    Szerepjáték – Csatlakozz közénk, és részese Te is a kalandoknak - FRPG    *****    Egy igazi hõs sem tudja magáról, hogy hõs. - Egy igazi hõs sem tudja magáról, hogy hõs.    *****    Nincs Új Poszt Cousin & Best Friend & A Lot More    *****    az új élet reményében, hajózz    *****    ANELIATH - varázslat és sárkányvér    *****    csillagütközés marcangolta nász    *****    Katt!Katt!Katt! Lépj be a galopp versenyparkunkba! Katt Katt!    *****    Új lovas szerepjáték! * Új lovas szerepjáték! * Lépj be a lovak csodálatos világába! Nevelj te is nálunk!    *****    ANELIATH - varázslat és sárkányvér- Te ki leszel ebben a csavaros Történetben? - SZEREPJÁTÉK    *****    Te ki leszel ebben a csavaros, mágiával, intrikával és hataloméhséggel fûszerezett olvasztótégelyben?    *****    Te ki leszel ebben a csavaros, mágiával, intrikával és hataloméhséggel fûszerezett olvasztótégelyben?