Book Worlds

"Nem kell hinni, hogy aki könyvekbe menekül, okvetlen az élet elől akar szökni. Sokszor inkább tágítani akarja életét, több életre szomjas, mint amennyit kora s végzete kiosztott."

 

Book Worlds

Ez a blog több szempontból jött létre. Már régen akartam egy blogot, amit valójában magaménak érezhetek és most megvalósult. Továbbá vannak írásaim, amiket ugyan megosztottam a barátaimmal, családtagjaimmal, de szeretném a kört bővíteni, megismertetni másokkal is a történeteimet, hátha okozhatok ezzel egy jó napot egy könyvmolynak. :) A könyvkritikákkal egy ideje már foglalkozom, de most kicsit tágabb körben akarom ezt megvalósítani. Remélem mindenki örömét leli mind a történeteimben, mind a könyvkritikáimban. :) 

 
Oldal infó

Szerkesztő: Dreamer
Téma: Book Worlds
Nyitás: 2017. július 28. 
DesignElena

 

Book Worlds

Sziasztok! :)

Nos tudom rendesen eltűntem, de talán mondhatni mentségemre szóljon a lehetetlenség volt összehozni a való életet a netes felülettel. Az augusztusom maga volt a pokoli zsúfoltság és nem a legjobb értelemben, és most szeptemberben pedig annyi mindent kellett megszervezni, hogy kicsúszott az irányítás ismét. No de, hamarosan érkezem könyvértékelésekkel, és amivel csak tudok. Szép estét! :) 

2018.09.24. 19:36, Willow22

1 éves lett a blog!

Sziasztok! Hatalmas bejelentenivalóm van, tegnap voltunk 1 évesek! :D Hatalmas élmény ez a számomra, és ezzel együtt elértük a 11000 megtekintést, ami nekem nagyon sokat jelent! Köszönöm, hogy érdeklődtök az oldal iránt. Boldog Első szülinapot! 

 

 

2018.07.29. 15:30, Dreamer

Kiűzetés a paradicsomból

Simone Elkeles

Sziasztok! :) Nos ezt a 10 napos tervet lehetetlen volt tartanom, de azért végig csinálom ;) Itt a kihívás #7 értékelése. 

2018.07.29. 15:16, Dreamer

Zűr van, babám!

Emily Giffin

Sziasztok! :) Nos feladtam, hogy sikerül minden nap írnom, de ettől függetlenül olvasok, így itt is vagyok a kihívás #6 értékelésével. 

2018.07.20. 18:38, Dreamer

Szonáta gordonkára és kávédarálóra

Okváth Anna

Sziasztok! :) 

Nos a netem csúnyán megviccel mostanában és úgy gondolta keresztbe tesz nekem a 10 napos kihívásnál. De nem hagyom magam! Itt a kihívás #5 értékelésem. 

2018.07.17. 19:59, Dreamer
 
Chat


 
Cserék

Csere részleg, leírás, szabályok, amit szeretnél

Reina ¤ Elena ¤ Miklóssy Niki ¤ Emilly Palton ¤ Hirfael ¤ @Andi ¤ Buli Vivi ¤ Nessa ¤ Vivi ¤ Mese ¤ barbikaunatkozik ¤ Brukú ¤ Lizzy ¤ Bettina ¤ Elisabeth ¤ Szatti ¤ Anna ¤ Merci ¤ Petra ¤ Ruby Saw

 
Könyvmolyok
Indulás: 2017-07-25
 
Belépés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 

Duguláselhárítás Debrecen    *****    Visszaszámlálás indul! A popzene 2018-as évét foglaljuk össze. Dalok, albumok, videoklipek.    *****    STAR STABLE ONLINE - R A J O N G Ó I O L D A L - Daisy Doveer - STAR STABLE ONLINE    *****    Aranysárkányok korának 617-edik esztendejében...    *****    If this is the end in fire we should burn together    *****    Keresett karakterek // Szerepjáték // Csatlakozz // Varázslat és Sárkányvér // Aneliath    *****    snowflakes in the wrong place    *****    ♛ ANELIATH ☉ varázslat és sárkányvér    *****    every monster was a (wo)man first    *****    Fedett lovardák,kör karámok, angol lovas bokszok, gép-takarmány tárolók gyártás,szerelését, építését vállaljuk!    *****    Meditációk az okkult életrõl    *****    SZÉP AJÁNDÉK EGY SZEMÉLYES HOROSZKÓP.SZEREZZ ÖRÖMET SZERETTEIDNEK KARÁCSONYRA,EGY SZEMÉLYISÉG ÉS SORS ANALÍZISSEL!VÁRLAK    *****    MINDIG SZÉP AJÁNDÉK EGY SZEMÉLYES HOROSZKÓP. Szerezz örömet SZERETTEIDNEK Karácsonyra egy tartalmas elemzéssel!    *****    A horoszkóp a lélek tükre, egyszer mindenkinek bele kell néznie. Tegyél egy próbát, én segítek az értelmezésben. Várlak!    *****    Rendelj szeretteidnek, asztrológiai elemzéseket, a 20-25 oldalas születési horoszkóp elõrejelzéssel,nagyon szép ajándék!    *****    Hamarosan, karácsony:rendelj, születési, elõrejelzési, párkapcsolati, fogamzási,hold horoszkópot, biotérképet ajándékba!    *****    szekelyhirdeto    *****    Te mit tennél, hogy a legnagyobb titkod, titok is maradjon?    *****    BLACK FRIDAY AKCIÓ!! Részletek ide kattintva!    *****    READ&SPEAK BLOG-Könyvek,filmek,sorozatok-Read&Speak Blog-rsblog.hu